vinteräventyr och en bänk.


Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Det blev en äventyrsdag med Emma! Vi hittade döda getingar, en bänk (KOLLA BÄNKEN!) & enorma tassavtryck vid Skultunas mässingsbruk (på skylten var det skrivet med e, what's that all about?!) och trashade leksaker & massa klotter vid den nerbrunna ladan. En kall, men mkt trevlig dag. Och Emma är väldans bildskön som ni ser! Hennes hår och hy verkligen lös upp den tråkiga vinterdagen! Helt galet vacker!

Och Stefan failade att installera Teazle 2, men än är inte striden över! Han skulle försöka med en grej till, och jag hoppas hoppas hoppas! Jag är ju så pepp!

Västerås är inte en biostad. Nej, sf har redan slutat visa Twilight! Innan jag hann se den! Så nu måste jag vänta till 29/4 då den kommer på dvd! FRICK!

OCH OCH OCH! Emma tycker inte om köttfärssås!

white stripes


Canon eos 40d + Canon EF-S 17-85/4-5,6 IS USM & canon speedlite 430ex (FÖRSTA BLIXTBILDEN!)

En nykomling på väggen, och Steffes namnsdagspresent! Nu saknar vi bara 2. White Stripes - White Stripes är den nya, det är den näst längst bort, bredvid Hellacopters - By the grace of god.

Det har vart en bra dag. En glad dag. Trots snor. Japp! Kul att träffa Amanda igen, hon var brun och hade massa roliga semesterhistorier, mkt om ketchup.. Hm.

Jag är sådär drygtrött och gör nåt jag inte gjort sen 2an på gymnasiet; msnar på riktigt, med 3 pers samtidigt! Det är askul och dom gamla skillsen sitter i än! Score!

Nu kom en katt med en boll.

Imorn ska jag och Emma ut med kamerona och upptäcka världen! Kommer bli en spännande dag, och antagligen mulen med regn.. Nej! Nu ropar Steffe att det finns risk för sol! Jag håller tummarna!

Och jag älskar spotify!

Ja, det blev ett flamsinlägg.

kvällslycka på en dålig dag.

Jorå! Kvällen slutade helt awesome med att jag köpte Teazle 2 från nån sida för bara 39 spänn! Ett jävla fynd. Spelade det som tusan när jag var liten, men nån lyckades ha sönder det (host viktor host), och nu har jag äntligen hittat det igen!
Lycka nummer två var att jag fick en spotify-invite! Yaay! Tack P-A!

Och självklart är den största lyckan att Steffe är så jävla underbar.

rosas är den finaste färgen


Canon eos 40d + 18-55 f/3.5-5.6 med macrofilter + 10.

snooor. snoor. blä.

dum-steffe!


Canon eos 40d + 50mm f/1,8

Så jag är sjuk. Feber, snor, hosta.. Och det är den där dumma Steffes fel! Han kom hem förra veckan, gav mig en puss och sa; Pussa inte på mig idag, jag håller på att bli förkyld! TACK FÖR DEN ÄLSKLING! Nu måste jag vara hemma från jobbet och bada i näsdukar, och kan även missa Oasis (och Caesars!) imorn!

reflektion


Canon eos 40d + Canon EF-S 17-85/4-5,6 IS USM

Här har vi lillasyster Matilda med blöta fötter. Vi åkte till Björnön för att ta en tur på isen (Haha, mamma, vi lyssnade inte på dig!!). Jag satt och klickade runt på bloggar igår och hittade den här  bloggen (som för övrigt är en av mina favoriter just nu! Ett besök är ett måste!) och blev otroligt inspirerad att göra detta, Jag planerade att göra det redan förra vintern, men isen han försvinna innan jag fick tummen ur arslet. Så nu passade jag på medans det var ljust och vatten på isen. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men övning ger färdighet, och nästa gång tar vi gummistövlar!

söndag


Canon eos 40d + lensbaby

Söndag. Jobb. På väg att bli förkyld, lagom till Oasis på onsdag.. Härligt.
Jag och Lillasyster tittade just på Svärdet i stenen på vhs och moffade popcorn. Kass kvalité, men härlig film.

Veckan som kommer ser ut såhär:

Måndag: Ledig. jag ska, förhoppningsvis ut och fota, men det kommer väl vara kasst väder, som alltid..
Ja, jag kollade just på smhi, det blir regn, regn, regn, HELA DAN. Herregud.

Tisdag: Hoppas på fint väder på förmiddan, kanske hinner ut och fota då istället.. Sen jobb.

Onsdag: Jobb till fyra, sen Oasis med Steffe, Micke, Robert och hans bror. yay.

Torsdag: Jobb.

Fredag: Ledig! Det blir Sthlm med Steffe! Vi ska uppdatera vårgarderoben och äta gott.

Lördag - söndag: Helt jävla ledig! Och jag tänker inte planera ett skvatt, jag tar helgen som den kommer! Sug på den.

RÖSTA PÅ MIG!! Nr 10!

Come closer


Canon eos 40d + 50mm f/1.8 med macrofilter +10.

En nos i närbild. Världens sötaste nos t.o.m!
Jag har sprungit runt med 4 låtar på hjärnan de senaste dagarna, och det är inte direkt bra skit.. Jävla mtv/p3/jobbet.
Lady Gaga - Pokerface, Kate Perry - Hot n cold, Darin - Breathing your love och Rihanna - Disturbia.
SNÄLLA NÅGON GE MIG LÅTTIPS SÅ JAG FÅR UT DOM HÄR "LÅTARNA" UR MIN HJÄRNA!

Så, med det sagt kan jag nu med glädje berätta att jag och Steffe bokat hotell, och nu ska vi ut och fira med en bit mat. Eller, det blir hämtmat i sängen och bamse i trollskogen (fast steffe vill se med åsnan) i dvdn!

steffe-love


Canon eos 350d + 18-55 f/3.5-5.6

En gammal goding från semestern till Rhodos 2007. Nu ska vi poppa popcorn och se Wall-e.
Och kramas. En mysfredag helt enkelt.


Ego trippin'


Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Inte nog med att den hanmande på explore front page, den gick just upp på explore #1!!!

Jag och Steffe åkte hem och hängde lite i lägenheten idag, fyfan vad skönt det var att få lite lugn och ro! Vi beställde mat från grekiska och kollade hotell. Jag längtar bort.

Småfakta: Obama är vänsterhänt! Och han kommer från Hawaii!

Imorn ska jag och Emmp ha en liten fotosession, förhoppningsvis är det sol, men vad är oddsen. Det är bara sol när jag jobbar.. Jag hittade iaf ett coolt ställe när vi åkte hem idag. Hoppas att det går att vara där.

ledig.

Jämn torsdag = ledig dag. Ledig dag.. My ass. Inte om man bor hemma igen.. Vem fan behöver dammsuga 3 ggr/vecka?! Vi har bott här i 2 veckor nu, och har dammsugit 4 ggr, och då har mamma dammsugit ett par gånger med. Jag kan verkligen inte se nån anledning till detta. Eller att behöva tvätta KONSTANT. Jag vet inte hur många tvättar om dagen den där stackars tvättmaskinen måste utstå! Låt stackaren vila en dag eller 2! Så mkt tvätt kan det inte bli! Om man inte envisas med att byta lakan efter 5 dar, och handdukar stup i kvarten! Herregud säger jag bara.

Steffe, jag har snott din The Hives-tisha, och upptäckte just ett hål under armen. Du behöver nya kläder!

OCH OCH OCH: THE KILLERS KOMMER TILL HULTSFRED!!!!!!!!! OJA! Jag känner mig ifs för gammal för att åka dit, men man kan åka över dan bara, för jag SKA se dom, och tydligen är detta deras enda sverigespelning, så man måste ju passa på.
Nån som vill åka? Jag älskar mina vänner högt, men bra musiksmak har dom inte.. (förutom Emma)

Nej, nu jävlar ska jag komma igång med dagen, som ser ut såhär:
- Dammsuga (i onödan..)
- Göra en inbakad fläta (övning ger färdighet)
- Samla ihop alla onödiga grejer vi har på Gryta och ta med det till lägenheten.
- Räkna reskassa
- Växla in den
- BOKA HOTELL!
- Hopp och skutta av glädje för att vi bokat hotell
- Laga pannbiff med potatis.

För säkerhets skulle tar jag med mig kameran, man vet aldrig var som kan hända.


PS. Jag är med och tävlar i Arandurs fototävlingen där man kan vinna ett presentkort hos tvspelsweb.se. Vill du också vara med? Klicka här.

00:21

Klockan har hunnit bli 00:21, och jag sitter kvar. Trött, hungrig och lite rädd för att gå upp för trappen i mörkret.
Idag, eller, igår blir det, gjorde jag min första inbakade fläta! Jag är så stolt! Den ser ut som skit, men jag gjorde det! Och sen köpte jag den där sjalen som jag trånat efter sen innan jul. En bra dag.
Steffe köpte ingen bil igen, för 2a gången den här veckan.

En sak jag inte förstår är hur klockan på väggen i datarummet kan ticka, trots att den står still. Otroligt irriterande.

Jag längtar hem, till lägenheten, (storyn är; fuktskadat badrum=bo hos föräldrarna igen. Med 2 katter och en sambo. Det är trångt. Tur att lillebror är i Thailand..), där man kan gå och ta en nattmacka utan att väcka ett helt hus. Eller städa när man vill. Eller bara vara, utan att behöva tänka. Och där katterna kan springa fritt utan att behöva oroa sig för att Cosmo (mammas feta kattjävel, som inte gör annat än att jaga mina små tussar) ska hoppa på dom och jaga upp dom för trappen, in under sängen.. Det är inte lätt. Jag längtar hem till glassen i min frys, och Lilo till sin gula boll.

Men vad fan, klockan på väggen går ju! Den går bara helt fel, den  visar på 18:00, eller 6:00, jag tror man får välja själv.

Nu tar jag en nattmacka och hoppas att ingen vaknar. Datorn får nog stå tills imorn, det blir säkrast.

Steffe: om du läser detta på jobbet när du sliter som ett djur: MAOAM!

00:33..

det är bokeh wednesday.


canon eos 40d + 50mm f/1.8


Min syster lärde mig just att använda bloglovin', så nu kan alla prenumerera på min blogg! (vilket typ 2 pers kommer göra. :p) öum, jag är så dålig på att skriva, jag gillar bättre att uttrycka mig i bilder. Eller att prata, det är jag jävligt bra på. Min mamma sa "jag hade glömt bort att hon låter så mkt." om mig häromdan, tack för den.
Klockan är väl en sisådär 32:55 och jag har just sett klart avsnitt 7 s.10 av Top Model. Det är det avsnittet när Mike Rosenthal fotar tjejerna underifrån, liggandes i vatten på plast. Bilderna är helt underbara. En dag ska jag fota sånt.. En dag..
Men om den dagen ska komma måsta jag förslagsvis avsluta denna. GOD NATT!

let there be light


Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Dagens bästa!



YAAY! Jag hittade min bild på flickrs explore page, och med nästan 100 kommentarer! :D
LYCKA!

over the rooftops



canon eos 40d + 50mm f/1.8



I DID IT!

Finally fixade jag bloggdesignen! Yaay, det tog bara 1 vecka och alla svordomar in the book, men nu är det gjort.

Nu ska vi krypa ner i sängen i våra favoritpåslakan (mitt, ett rosa/vitt marimekko med moln på och steffes, ett med massa katter, hundar och möss som spelar olika instrument) och titta på scrubs... trodde jag ja, men steffe stängde av. dumsnut.

Tack och hej leverpastej (i sann bert-anda), nu ska jag läsa klart "Om jag kunde drömma" (det är alltså twilight på svenska). Den är helt fantastisk!

Steffe är snäll!

Little tulip





Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Så, jag, Steffe och  tussarna har flyttat till gryta för att vårt badrum renoveras. So far har Lilo och Cosmo (familjens katt) slagits ca 6 ggr. Ett tag var hon nästan apatisk, men nyss spöade hon på Cosmo som hämnd för alla gånger han jagat henne. Hon är en duktig katt.
Vi var i lägenheten idag och tittade hur långt det kommit, och såg att det satt en skitsnygg tapet under allt! tyvärr får jag inte ha kvar den, men det vore coolt!

Just ja! Eftersom att Michelle, efter lång och trogen tjänst, nu fått gå i pension och Steffe har en ny bil behöver vi ett nytt namn. Det är en röd volvo 850 från -96, och det är en han. Förslag någon?
Imorgon blir det badtunnebad och födelsedagsfirande på hyacinten med grabbarna. En skön helkväll!

Och jag lovade Mathias en omnämning om han vågade raka av sig håret, och det gjorde han. (jag vill tro att det var för att jag sa att han fick stå med här..) Grattis!

Är det inte lite fel säsong för tulpaner?

vinterdag på ängsö






Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Jag och Steffe tog en sista roadtrip i Michelle, och hamnade på Ängsö, som låg i snö och kyla.
Vi gick genom skogen, ut till vattnet, gick runt lite på isen, fotade, frös och åkte sedan hem för att storstäda.
Nu är det söndagschill.

syskon


Canon eos 40d + lensbaby (Viktor & Matilda), 50mm f/1.8 (mig)

From another perspective


Steffe på Björnö med sin canon ae-1.
canon eos 40d + lensbaby

DAG 2 - BACK TO THE '90s!

jag har redan writersblock (vad fan heter det på svenska?), så jag snor en "mina-vänner"-liknande grej från lillasysters bilddagbok!

Sammanfattning av 2008:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj, jag var i Spanien..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ööh, nää, men alla blir gravida.

4. Dog någon som stod dig nära?
aa

5. Vilka länder besökte du?
Spanien.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett jobb jag älskar att gå till.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Oj, jag minns aldrig när saker händer..
.. men den där onsdagen sitter kvar!

8. Vad var din största framgång 2008?
Flickr Front Page!

9. Största misstaget?
Att köpa dom där jättesöta skorna som mördar mina fötter!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, jag hoppas att kräksjukan håller sig på avstånd iår med!

11. Bästa köpet?
CANON EOS 40D!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra och mat typ.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Steffe finns alltid där.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Det har blitt väldigt mkt Melissa Horn och Duffy.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm, jag var nog mer stressad än ledsen.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Fotat, och haft tid.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat

18. Hur tillbringade du julen?
Först i Barkarö med steffes familj, och sen på gryta med min.

19. Blev du kär i år?
nej, jag fortsatte.

20. Hur många one night stands?
Inga alls.

21. Favoritprogram på TV?
OH! Heroes, dexter, antm..

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Oj. Jag säger hata alldeles för ofta, så jag säger nej här!

23. Bästa boken du läste i år?
oj, jag har läst massor.

24. Största musikaliska upptäckten?
Melissa Horn!

25. Något du önskade dig och fick?
Raggsockor av mamma, ritplatta av Steffe

26. Något du önskade dig men inte fick?
Diverse objektiv

27. Årets bästa film?
Oj. Into the wild! den är ifs från -07, men kom hit -08.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
oj, jag minns inte vad jag gjorde på dagen jag fyllde.. men jag minns firandet med grabbarna.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
mindre stress, mer solsken, mer fritid.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

Jag äger tights! Och en kappa!

31. Vad fick dig att må bra?
Steffe och fotografering, det är min terapi.

32. Vilken kändis var du mest sugen på? 

Oj, jag blev lite kär i Daniel Craig efter jag såg Casino Royale (och jag vet att den är gammal, men jag har aldrig tid att titta på film!)

33. Vem saknade du? 
Koppartjejerna och grabbarna! vi hinner inte ses lika ofta som förut.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Oj. Har jag träffat så mkt nya? Jag måste iaf säga Mathias. Han är bra att ha för att få jobbdagen att gå.


Vänta, var det slut där. happ.
Nu är jag hungrig.
och jag jobbar på designen, men alla mina html-skills är bortflugna!

2009 IS THE YEAR!

Jag har redan utmärkt 2009 till "året då det händer". Vad som ska hända vet jag inte än, men det kommer bli ett bra år, jag bara vet det! Det hela börjar med att jag avlagt mitt första nyårslöfte ever; att sluta gnälla! Jag gnäller på tok för mkt, och på så onödiga saker. Jag drar till med "är det inte schysst kan man vara tyst!" (och vet inte om jag stavar rätt på schysst, det är ett svårt ord).

Så, 2009 har vart lugnt so far. Bakishäng i soffan med Steffe och Nillis. Vi har tittat på hotell till vår resa och bara myst, förutom när Steffe fick se reklam för att El Maco är tillbaks på McD. Då blev det ett jävla liv och han hoppade runt som en tok och ville åka dit genast! Sen ringde han sin bror och berättade den goda nyheten!

Nu ska jag titta på Enchanted på tv1000 och fortsätta min mysdag. och jag ska ta tag i designen nån dag när jag har tid/ork/lust. ENJOY!

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0