a day at the zoo


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Idag var vi på Honolulu zoo. Det sög. Lejonen var döda och hälften av djuren var inte hemma. Plus att det fanns för få ställen att titta på djuren från, låg dom dåligt till såg du ingenting. Kolmården är sjukt mkt coolare. Men det fanns söta kissekatter (geparder och tigrar), lemurer och alternativa lemurer (dom körde pandastilen och var svartvita), giraffer, zebror och noshörningar (dum tant från usa; "What's that lying next to the giraffe's?" dum tant från usa's man: "It's a rhinoceros" dum tant från usa: "i did't know they could live together..")

Ny skön reklam; Conan O'Brien i en reklam för öl! Det ska vara "svenskt" och dess slogan är "Skillnaden är drinkability!" Sjukt kul.

Imorn firar vi diverse händelser med megagod mat och vin. Yaay.

(jag vet att bilderna ligger i galen ordning, men jag orkar inte flytta runt tio bilder tills jag är nöjd..)

WHAT?! Är jag omnämnd i Metro?!



TACK TACK TACK TACK JOSEFINE!

silhouette of love


Canon eos 40d + 17-85mm f/4.0-5.6 USM

Vi har bränt oss! Steffe är rosa. Han är helt bränd och ser ut som en räka på ryggen. Men magen är snygg. Det roligaste är att man ser en jättetydlig rand på armarna. Jag ser inte lika bränd ut, men det känns. Slutsats; det är farligt med spännande böcker i solen..

Idag har vi sett cykelpoliser! Värsta pacific blue!

Igår åt vi på Planet Hollywood. Det var awesome! Hur gott som helst, jag fick äntligen äta ris. Sen beställde vi in en Cheesecake till efterrätt, med grädde och jordgubbar. Den var helt otroligt tjock! Typ en dec! Och helt otroligt krämig.
Ikväll blir det TGI fridays.

åh, jag kommer på så mkt saker under dagarna som jag tänker att "det här ska jag blogga om", men när jag väl sitter här glömmer jag bort allt. Så här kommer en lite summering på saker jag missat;
- Natten vi spenderade i Newark vaknade jag av var som lät som en bombattack. Jag vart så jävla rädd, tills jag insåg att det var åska. Jag har aldrig i hela mitt liv vart med om värre åskväder, jag var så jäkla skaj.
- Jag och Steffe var inne på Sears när vi var på ala moana shopping center, och det var den största besvikelsen ever. nästan. Topp 5 iaf. Vi trodde det skulle vara lika coolt som det alltid är i extreme makeover home etd, men nej. hillbillybutik med billigt och fult crap var det.
- Besvikelse två var Abecromie and Fitch. Öh, har dom hört talas om lampor? Det var mörkt i hela butiken, och då pratar vi inte om att dom hade dåliga lampor, dom hade INGA! Eller, kanske 4 st små bordslampor. Och så hög musik att mina trumhinnor protesterade. Jag blev så besviken. Jag hittade jättefina kläder på deras provdockor som stod runtomkring (eller, dom såg fina ut i mörkret), men dom var inte smarta nog att lägga kläderna på dockorna i närheten av dom.. Vill dom sälja sina kläder?
- Här kommer man till USA, hamburgarens och flottets hemland, och förväntar sig att Burger King ska vara heaven, turns out, det är godare hemma! BKs pommes här är sämre än donkens!
- och donken har fruktyoghurtarna som fanns i sverige förut, med jordgubbar och blåbär, hur bra som helst! jag har även börjat gilla cheeseburgare.
- Jag tycker om parmesanost! Woho! jag är så vuxen. :D
- Americanska reklamer är hilarious! Så ologiska, asfula och sjukt roliga! Dom gör bla reklam för nå astmamedicin och informerar snällt att man kan dö om man tar den. Bra säljknep! Och samma sak för en medicin mot pollenallergi, biverkningar; näsblod, halsont, feber och huvudvärk. Okej, tack, då nöjer jag mig nog med min nästäppa.. Och dom får smutskasta andra företag i sina reklamer!
- Jag har äntligen läst ut sista boken i twilight-serien; Så länge vi båda andas. Den serien har slagit bort Harry Potter från förstaplatsen för mig.. Helt jävla asbra böcker. EMMP! Titta upp från din tråkiga skolbok och läs dom här! Du kommer älska dom!
- Vi hittade en ascool solkräm, eller, solspray. Det ser ut som en hårspraysflaska, men det är med solkräm. Man bara sprutar på där man vill ha skyddet, inget utsmetande eller nåt. Det går hur snabbt som helst. Men den var inte lika skyddande som den vi hade innan, därav solbrännan..

Nu ska jag ner till affärn och köpa alkohol så vi kan dränka våra smärtor. Puss.

pink skies and sand between my toes


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Idag var en bra dag! Fin solnedgång, god mat, ny väska och linne/klänning från American Apparel och ett coolt strandmöte!
När vi satt på stranden och njöt av solen kom det fram en tjej och undrade om vi var från sverige. Hon hette Talin och var hur skön som helst. Hon bor här med sin man, och dom håller på med tandem surfing (som voltige fast på en surfbräda), och han är världsmästare! Dom visade två "enkla" trick i vattnet, hur coolt som helst. Dom kom med sköna restips och var riktigt trevliga.

Ooh, Malin! Det är Noni i hotellets tvål!

sunset


Canon eos 40d + 50mm f/1.4 (Steffebilderna), 17-85mm f/4-5.6 (lifeguardtornet)



heja sverige!


Canon eos 40d + canon fd 35mm f/2.8

Idag har vi hört svenska pratas på två ställen, dom spelade Lykke Li på Billabong och Caesars på Quicksilver. Och häromdan hörde vi Eagle-Eye Cherry. Jag trodde vi var half way around the world..

Här ser ni iaf en av skabbduvorna (bild 2) som skrämmer skiten ur mig hela tiden. Dom är överallt och asläskiga!

Stefan kände att han ville ha upprättelse och att jag var tvungen att skriva om vad som hände häromdan;

Elin och Stefan går in på Footlocker.
Stefan: Excuse me, do you have Converse in size 14?
Säljare: HAHAHAH! No... They usally go up to 12, 13 in some cases..
Stefan: Thank you.. (går ut och börjar gråta)


Jag vet inte riktigt hur detta ska ge honom upprättelse, men nu blir han iaf nöjd.

regn; bra för växtligheten, dåligt för ekonomin.


Canon eos 40d + canon fd 35mm f/2.8

Idag regnar det. Men vi är glada ändå. Vi tog en tur till Ala Moana shopping center, honolulus galnaste mall. Ingen som helst struktur. Total kaos när man försökte lokalisera sig, som tur var fanns det kartor överallt. Dagens skörd blev ett par jeans från Levi's, en klänning från Hurley, I.d mineral foundation kit och en tisha från nån surfbutik för mig och jeans från Levi's, två tishor från Nike, surfshorts och tofflor från Rip Curl och ett par solbrillor från Mosley Tribes (se bilden) för Steffe. En bra dag. Vi åt god pasta och var inne i en asastor bokaffär. Forever 21 blev totalt antiklimax. Jag var så pepp, men dom hade inget!
Nu är vi trötta i benen och i skallen, men om vi somnar nu kommer vi aldrig in i rätt rytm.. Vi vaknade halv 4 i morse med. SWEET.

Visste du att..
.. Brandbilarna på Hawaii är gula! Och brandposterna med! Och brandkåren rycker ut hela tiden, antagligen för att rädda dumma turister som fastnat nånstans.



waikiki view


Canon eos 40d + 17-85mm f/4.0-5.6 USM

Utsikt från balkongen och en palm, det är dagens skörd.
Sjukt kul nytt avsnitt av South Park, dom är verkligen up to date. Dom driver med pirater och Susan Boyle!

FRAMME!

WOHO! Äntligen! Efter två dygns resande befinner vi oss äntligen på Hawaii! Trots förseningar har allt gått smidigt som tusan. Jag var så orolig för massa stenhårda kontroller och sånt, helt i onödan. Vi gick igenom 2 st, en på arlanda och en imorse när vi skulle flyga mellan Houston, efter det har det vara vart smooth sailing.
Jag har ifs ont i benen efter allt flygande, men det går över.
Vi tog en buss från flygplatsen till hotellet, och vårt hotell visade sig vara sist på rutten, så vi har sett typ hela Honolulu och Waikiki nu. Finns sjukt mkt shopping, från designermärken till surfgrejer till souvenirer (stavas det så?).  Vi såg även en man på en tandemcykel med två papegojor på ryggen. Kul att han hade sällskap, men dom hjälpte inte till med trampningen..
Nu ska vi duscha, sen äta, sen SOVA! Och imorn blire stranden!

och det kommer bilder, sen. när vi återfått medvetandet.

Delayed flight

Japp, vi är kvar på arlanda. Vi kom hit, glada och trötta, och hamnade tvåa i kön, överlyckliga för att vi skulle kunna få en bättre plats, med benutrymme åt Steffe. Då kom domen. "Ni vet att planet är försenat va?" "WHAT?! NEJ! HUR MKT?!" "Det kommer in 11.30.." KUL. Detta betyder att vi missar vårt andra plan, i New York. Superfest. Som det ser ut nu kommer vi landa i NY nångång efter 15, och få en natt på hotell där, för att ta ett flyg till Houston, TX, 07,30 imornbitti, och därifrån åker vi till Honolulu. Kommer bli en härlig resa. Vi som bokade ett lite dyrare alternativ för att slippa två mellanlandningar. Gris. Men vi är glada ändå. Vi ska på semester.

Nu känner jag mig ivägen. Det står massa folk runt mig som ska boarda ett plan till Amsterdam. Datorerna är rätt dumt placerade..

Jag återkommer från NY, ha det bra.
PEACE!

waikiki, baby!



1. lifeguard stand. waikiki, hi. 2006., 2. enriching III, 3. Waikiki Beachwalk | HDR, 4. Waikiki 26, 5. I like to save the red skittles for last, 6. Waikiki Sunset, 7. Colorful Surf Boards on Waikiki Beach Hawaii, 8. Waikiki 01, 9. holga. waikiki sunset, honolulu, hi. 2006., 10. DSC_6636_7_8_tonemapped, 11. Untitled, 12. Waikiki 10, 13. Ala Wai Express, 14. Beach Day, 15. Waikiki 22, 16. Waikiki Beach

Såå, här kommer jag spendera mina tre kommande veckor, vad gör du själv? Åker till Thailand under regnperioden?

tassar


Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Igår såg jag P.S. I love you. Jag har inte gråtit så mkt när jag sett en film, ever! Och jag är en gråtare av rang! Jeez vad sorglig den var!

Hawaii om 6 dar, eller 5 typ, dagen är ju snart slut! Woho! Och jag har lokaliserat min bok. Fest.

<3


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Du gör mig lycklig.

hallon


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Igår fick vi hallon och jordgubbar hos mina föräldrar och idag blir det stek hos Steffes mormor, och om jag inte slutar blogga och går och gör mig iordning snart så får jag nog stryk.. (ja, inte stryk på riktigt, men han blir sur..)

Glad påsk!


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Nu ska jag till ica och hämta ut min bok, och köpa påskgodis till barnen som kommer på mammas kalas. (dvs syskon med respektive och kusiner, och steffe, kanske.)

Låttips: Motorhomes - Into the night! Jag hade totalt glömt bort dom, tills igår då Nicklas informerade mig om att John ME är sångaren i Motorhomes! Herregud vad bitarna föll på plats då! Jag har irriterat mig på att jag känner igen hans röst, men kunde inte för mitt liv komma på vartifrån..

8 dagar till Hawaii!

twiggy


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Idag har jag tagit tag i saker! Jag har skaffat Paypal och deklarerat! Yaay mig!

getty.



Fick det här mailet för ett tag sen, men orkade aldrig sätta mig in i det. Det gjorde jag dock idag, efter Annika lärde mig hur grymt det var! Så nu finns jag reggad på getty images! Yaay.

Tack Annika, you rock!

mer chanelle




Canon eos 40d + 50mm f/1.8

(om 2 veckor är jag på hawaii!)

family portrait






Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Jag hade en awesome photoshoot med Karro, Andreas och lilla Teodor förra veckan! Dom är så söta så. Jag fotade även Andreas tillsammans med hans bröder till en påskpresent till deras föräldrar.


Moneybrother!

Born under a bad sign och bara 1½ vecka till skivsläppet! Jag ska ligga på universal och ens som en hök så skivan hinner komma innan jag åker! Jag är så PEPP!

robinsongnäll.

Okej, det är sent och jag borde sova, men jag måste bara få fråga; Är det bara jag som tycker att Robinson-Christian är en jävla gnällspik som skyller ifrån sig på alla hela tiden?! Det är alltid nån som gör fel, och han är störst, bäst och vackrast.. Herregud. Drygfan.
Och jag har även lite svårt för Top Model-Celia efter hon körde sitt påhopp förra veckan.. Inte snällt lilla vän.

Ja, jag tittar på tv för mkt, eller snarare, på tv4 replay och youtube. woho för internet och kanaler som fattar att dom ska lägga ut sina program!

Godnatt.

vårpimpat!


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Woho! Jag gjorde det! Nu är bloggen vårfin! Jag passade även på att bredda den, så bilderna blir ännu större. soo, do you like?
Jag behöver hjälp med en sak dock! hur gör jag så att "senaste inläggen"- menyn inte går så nära själva inläggen? jag har testat allt utom det som är rätt!

vårbevis.


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Här kommer bevisen på att våren kom hit igår! Krokusar (vill jag säga, men jag kan inte blommor, vad är det för sort!?) med en liten myra på, fika utomhus i solen och blåsippor! Duger det som vårblommor Annika? :p
Nu ska jag ut på balkongen och läsa min bok och få fräknar. Puss.

totally vår!


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

DET ÄR VÅR!! Jag och Steffe hittade tussilagos och blåsippor när vi var ute på en fotorunda! Hur awesome är det?! Och nej, det är inget dåligt aprilskämt..

Mer vårbilder kommer sen, nu ska vi på bio och sen ev. äta. First date stuff efter tre år, vi dejtade ifs aldrig på riktigt..

Och tack för all hjälp jag fick av alla snällisar igår! Nu har det blitt lite lättare att välja bilder iaf!

RSS 2.0