tussar och filmer


Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Nillster posade så vackert vid fönstret, hon är en sann modell den där tussen.

Jag, Emlon och Emmp såg "Män som hatar kvinnor" på dan. 14:45 gick vi på bio, jag har nog aldrig gjort det så tidigt. Det var nytt. Och filmen var bra, trots att jag läst boken, men det enda jag kunde tänka på var hur otroligt vacker Noomi Rapace är. Herregud, Ola kan skratta sig lycklig, han är ifs rätt easy on the eyes han med..
Sen åkte jag hem och bangade på utgång. Istället såg jag på melodifestivalen, som sög. Jag blev så jäääla chockad över att se Johan Becker i Star pilots, deras låt var förreseten skrämmande lik Falling star med Sunset Strippers (som i sin tur är en cover på Boy meets Girl - Waiting for a star to fall.). Trodde inte man fick plagiera i melodifestivalen.
När helvetesprogrammet var över såg jag den sötaste filmen jag sett på lääänge. Ja, jag trös nog t.o.m säga den sötaste film jag sett ever! WALL-E! Herregud vilken underbar film. Jag vill ha en egen Wall-e, och en Eve, och en M-O! GIMME!

Imorrn ska jag och Steffe fortsätta gå-på-bio-tidigt-trenden och se Twilight 15:15! Jag är PEPP!!!!! Som jag har längtat.

Kommentarer
Postat av: Fina

vill också se den filmen!

2009-03-01 @ 11:10:42
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: I s a b e l l

Wall - E är så jävle fet. Helt underbar. Jag vart förälskad på två sek. :) Han och Eve är ju toksöta.Riktigt snygga bilder. som jag nyss krev på Flickr tycker jag att på första bilden ser den ut som en panter :P Lite iaf ;)

2009-03-01 @ 14:13:45
URL: http://annaandersson.blogg.se/
Postat av: Tim, fotoblogg

snyggt, gillar "gråskalan/svärtan"

2009-03-02 @ 09:09:19
URL: http://blog.andreaheim.se/
Postat av: M A R I C E L - F O T O

Åh Nillster! Jag gillarne. Förresten, filmen är rätt lång va? "Män som hatar kvinnor"? Eller har jag helt fel? ;D

2009-03-02 @ 09:59:04
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/
Postat av: M A R I C E L

Sv: Gillar din med! Har följt den ett litet tag nu och jag blir bara mer och mer förtjust ;D Oj två timmar, men det torde man ska palla. Bara en halv-timme mer än en vanlig. Drog hem ljudboken till "män som hatar kvinnor" men blev ganska glad att filmen kom ut. Nu slipper jag försöka lyssna på nån röst i ett par hörlurare...

2009-03-03 @ 13:36:32
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/
Postat av: Louise

Fina bilder på katten :D

2009-03-04 @ 15:46:49
URL: http://ohbredvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0