lilla flätan.


Canon eos 40d + 50mm f/1.8

Ibland skulle man vara ekonomiskt oberoende.. Eller bara tjäna riktigt bra, och egen företagare på det. Tänk att kunna impuls-åka på semester nu när det är så mörkt och kallt. Eller köpa det där objektivet som man vill ha, eller ännu bättre, köpa studioutrustning.. Samtidigt är pengar bara pengar. Det skulle nog inte vara så kul att vara ekonimiskt oberoende. Eller att vara född med silversked i munnen.. Jag gillar känslan att få slösa pengar som jag faktiskt har jobbat för, känns som att det man köper blir mer värt då.

Emma, det här får duga sålänge, du får se resten av håret imorn!

Kommentarer
Postat av: I s a b e l l

hehe såg bilden på Flickr.. Riktigt söt liten fläta du fick till :)

2009-02-23 @ 21:31:26
URL: http://annaandersson.blogg.se/
Postat av: emma

Jag gillar flätan! Och nej, man skulle nog inte uppskatta pengar om man var ekonomiskt oberoende, men bara typ några månader vore ju helt okej? För att svara på din kommentar: Markus Krunegård är lite halvt mitt "frikort", så Vic kanske ska bli nervös, eller glad? Det är frågan. Men ja, jag kan se vissa likheter på det kortet! ;D (Årets längsta kommentar)

2009-02-24 @ 00:04:15
URL: http://emmamariaspennare.blogspot.com
Postat av: Christian - Fotoblogg

nej, jag lägger in alla bilder i olika mappar på datorn. sen öppnar jag bridge. men det kommer bara upp en sån där; ''skicka felmeddelande'' varje gång.

men det löste sig för ett tag. en kille tipsade om picasa, snabbt och lätt. så det får duga tills jag kommer tillbaka till skolan efter lovet.

2009-02-24 @ 11:17:39
URL: http://lifeintenpixel.blogg.se/
Postat av: Fina

söt fläta :)

2009-02-24 @ 17:54:37
URL: http://www.metrobloggen.se/fina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0