dusch!


Canon eos 40d + 50mm f/1.4

Idag har jag lekt med den här snubben; Peter. Min första modell. Det blev inte så mkt fotograferande ute, det var kallt. Istället tog vi en fika och jag tog massa in-your-face-bilder. Det var en trevlig dag. Jag åt den godaste bullen ever!

VI har även en riktig dusch nu! Och ingen kabin i hallen! WOHO! Fest. Vad vi däremot inte har är ett duschdraperi, och vi kommer inte ha det förrns nästa vecka nån gång, så tills dess får vi bygga på nästa fuktskada.. Men vi har äntligen en dörr till toan. Det är det bästa av allt! Imorn kommer målaren och målar taket (fråga mig inte varför man tar det sist, det logiska är att börja med det..), sen kommer ett par snubbar och skruvar upp skåp och sånt nästa vecka, sen är det klart, förhoppningsvis lagom till min födelsedag (som är 11 mars!!!! glöm inte det för guds skull! får man säga så om man gått ur svenska kyrkan?)

Kommentarer
Postat av: Bente

Gratulerer med nytt objektiv! :) Jeg har f/1.8 men ønsker meg også 1.4. Må bare vinne i lotto først :P

2009-03-06 @ 09:07:40
URL: http://vindumotverden.blogg.no
Postat av: bea

fin blogg du har. många fina bilder

2009-03-06 @ 13:02:56
URL: http://beatasbilder.blogg.se/
Postat av: Jakob, Fotoblogg

Svar: Tackar, jag vet men jag orkar inte. Haha.

2009-03-06 @ 20:35:02
URL: http://detvarmindag.blogg.se/
Postat av: M A R I C E L -photoblog

Åh! Det lät ju hur härligt som helst. Verkar ju riktigt skönt med ett jobb man får gå och lyssna på musik hela dagarna också. Jag måste nog lyssna igenom den skivan/skivorna! Få inspiration! Häftigt!



Nu ska jag bara läsa klart min bok jag läser nu och senare blir det ljudbok, män som hatar kvinnor. Jag ser fram emot det! Btw, hoppas objektivet är till belåtelse! Kan tänka mig det är härligt! :D

2009-03-08 @ 18:45:11
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/
Postat av: olivia

fy vad kul, hade jag kunnat ta med mig en vän kanske!? fotar dua alltid ute eller i studio också? om du någon gång kommer ner till skåne eller i närheten till skåne så hör av dig det är bara att komentera bloggen !?

2009-03-08 @ 21:01:46
URL: http://olivianna.devote.se
Postat av: Anonym

Okej,ja, jag får snacka med några vänner så kan vi åka upp någon gång! men när du fotar inne i ditt vardagsrum? har du sån här vitt duk bakom eller kör fotar du en vägg? jag bar är nyfiken!?

2009-03-08 @ 21:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0